Pumpe gir ikke luft?...

Postet under : Akvariesiden.dk - Teknik og udstyr
Visninger : 2079



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger sira666 - 12/04-2012 17:18 12/04-2012 17:18
da jeg kom hjem idag så jeg min sværddrage hun snappede lidt i toppen af vandoverfladen... hun er ikke deroppe mer men jeg undersøgte min pumpe og der hvor luften sku komme ind siver der vand ud... dvs pumpen puster kun vand ud... nogen der har en ide om hva jeg kan gøre for at få den til at virke igen? jeg kan ikke huske hva slags pumpe det er men det er pumpe og filter i en...

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger RuneCPH - 12/04-2012 17:21 12/04-2012 17:21
Min Aquaball skal ud og skyldes en gang i mellem. Filtrene bliver tilstoppede og den evner ikke at hive luft ind i vandet men står kun og spytter vand.

Måske værd at se på!

Mvh

Rune

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger Albux (Inaktiv) - 12/04-2012 17:25 12/04-2012 17:25
Den behøver ikke at skyde små luft bobler ud, for at ilte vandet. Når overfladen brydes, altså der er bevægelse i overfladen, ilter det vandet.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger sira666 - 12/04-2012 17:30 12/04-2012 17:30
#2 jeg har haft prøvet at skylde den osv...
#3 ja men nu har jeg en slange til pumpen som jeg må la ligge nede i vandet for at ungå at vandet siver ud...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger joakim123456789 (Inaktiv) - 12/04-2012 17:39 12/04-2012 17:39
hvis du har godt med planter så er der også luft i vandet
og som#3 siger der er bevægelse i overfladen ilter det også vandet. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger sira666 - 12/04-2012 17:46 12/04-2012 17:46
altså der er ganske vidst lidt bevægelse... men ikke noget med bobler eller noget... jeg er vant til at jeg kan se en masse små bobler på ca 0,2 mm i hele akvariet så jeg er ik så tryk ved det... men jeg vil selv mene jeg har massere af planter...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger Albux (Inaktiv) - 12/04-2012 17:56 12/04-2012 17:56
Hvis der ikke er nok bevægelse, så ryk pumpen mere op? sværere er det ikke. ;)
Der er absolut ikke nogen grund til ikke at være tryk, når der er bevægelse i overfladen.

Desuden så ilter planter kun vandet om dagen, når det får lys.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger Bjarne Larsen (Inaktiv) - 12/04-2012 17:58 12/04-2012 17:58
Hiv slangen af pumpen og rens hullet hvor slangen sider fast, og sæt slangen på igen.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger sira666 - 12/04-2012 18:00 12/04-2012 18:00
#7 jeg har tusinde gange prøvet men låget skubber det ned igen og hvis låget ik gør det så glider den bare ;D

#8 det prøver jeg lige o.o

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger iphone (Inaktiv) - 12/04-2012 19:30 12/04-2012 19:30
rens den det ville være en god ting at starte med :D B)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Bruger zymex (Inaktiv) - 12/04-2012 19:48 12/04-2012 19:48
prøv at pust i slangen, og se om den er stoppet?
det gør jeg nogengange når der ikke kommer bobler mer =)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #12
Bruger sira666 - 12/04-2012 20:07 12/04-2012 20:07
#8 jeg kan ikke få den af...
#10 har renset alt hva jeg kunne
#11 pustede først i den... luften kom kraftigt ud men når jeg stoppede igen væltede vandet op i slangen igen...

mine sværddrager napper ved overfladen :( håber ik de drukner hvis de ik kan få luft i nat... eller... hunnen snapper... hannen driller hende bare...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger Hugo - 12/04-2012 20:50 12/04-2012 20:50
Bare pil den slange af, og hæv filteret lidt, så der kommer mere bevægelse i overfladen :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #14
Bruger sira666 - 12/04-2012 21:11 12/04-2012 21:11
hugo jeg har lige haft skrevet at slangen ik kan komme af... uanset hvor meget jeg hev blev den siddende... og tar jeg filteret op glider den enten ned eller også skubber låget den ned...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #15
Bruger Hugo - 12/04-2012 22:23 12/04-2012 22:23
Du havde lige skrevet at du ikke kunne få slangen af ja!
Men du havde da ikke skrevet at en saks ikke fungere i din hånd!

Hvis låget skubber pumpen ned............ så flyt pumpen lidt eller noget, kik efter hvor der er plads

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #16
Bruger Tobiass123 (Inaktiv) - 13/04-2012 07:39 13/04-2012 07:39
Hvilket mærke er pumpen?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #17
Bruger sira666 - 13/04-2012 08:54 13/04-2012 08:54
#15 det er netop det... skubber låget ikke pumpen ned glider den ned alle andre steder...
#16 jeg kan ikke huske hva mærke...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #18
Bruger Tobiass123 (Inaktiv) - 13/04-2012 09:15 13/04-2012 09:15
Min AquaEl pumpes sugekopper bliver nemlig hårde og kan ikke gribe fat, så kig lige på dem :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #19
Bruger sira666 - 13/04-2012 09:23 13/04-2012 09:23
de er som da jeg fik den og sidder godt fast på under vandet...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #20
Bruger Tobiass123 (Inaktiv) - 13/04-2012 10:10 13/04-2012 10:10
Heldige dig... Hvis man ser sådan på det *skeptisk*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #21
Bruger sira666 - 13/04-2012 10:44 13/04-2012 10:44
jeg kan bare ikke li at min sværddrage hun står og napper ved vandoverfladen... og at hannen jager hende ned igen gør det ikke meget bedre...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #22
Bruger Tobiass123 (Inaktiv) - 13/04-2012 11:07 13/04-2012 11:07
Er sværddragerhunnen den eneste der opører sig anderledes?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #23
Bruger sira666 - 13/04-2012 11:24 13/04-2012 11:24
jep... hun plejer ellers at gemme sig ofte men hun er oppe ved overfladen og snapper op over vandet... hun plejer ikke engang at komme op efter foderet... hannen kommer også nogle gange op og gør det når hun gør det men han kommer hurtigt ned igen og bider efter hende for at få hende væk... det ligner bare han undersøger hva hun laver... han gør altid det samme som hende for så at bide ud efter hende efter lidt efter...

dog stimer stimefiskene også mere efter jeg opdagede det... kan det være en af vandværdierne der er forkerte? når jeg tester vandet ser det fint ud?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #24
Bruger Tobiass123 (Inaktiv) - 13/04-2012 11:29 13/04-2012 11:29
Det kan være den bare er underlig..?
Noget sygdom jeg ikke har hørt om, måske? *uhh*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #25
Bruger sira666 - 13/04-2012 12:02 13/04-2012 12:02
jeg tænker det nok er fordi hun hele tiden blir jaget af hannen... hvis den nærmest "flygter" skal den vel bruge mere ilt... man skal ikke tro de ikke kan sammen for hunnen vil rigtigt gerne være i nærheden af ham men han jager hende jo også nogle gange...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #26
Bruger Tobiass123 (Inaktiv) - 13/04-2012 12:23 13/04-2012 12:23
Ja, det er nok ikke noget at være bekymret for så længe det kun er de to :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #27
Bruger sira666 - 13/04-2012 12:31 13/04-2012 12:31
altså de eneste andre der rigtigt snapper er frøerne ;D men de kan sagtens klare pumpen ikke virker...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #28
Bruger Tobiass123 (Inaktiv) - 13/04-2012 12:58 13/04-2012 12:58
Ja, det er nok ikke så slemt :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #29
Bruger sira666 - 13/04-2012 18:09 13/04-2012 18:09
i det mindste dur pumpen i mit reje/yngel akvarie... prøvede at bytte om men den lille pumpe dur slet ik i det andet...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #30
Bruger Tobiass123 (Inaktiv) - 13/04-2012 18:13 13/04-2012 18:13
Nej, det kan jeg forestille mig :D

Annoncører
Annoncører